Stone Cold Steve Austin Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 9 REP : 0 Nerden : Texas,Austin,U.S.America Kayıt tarihi : 17/04/11
| Konu: Stone Cold Steve Austin Ring'te Salı Nis. 19, 2011 1:58 pm | |
| | |
|
The Darkness of Midnight Moderatör
| |
Rated-R Superstar Co-Admin
| Konu: Geri: Stone Cold Steve Austin Ring'te Salı Nis. 19, 2011 7:29 pm | |
| Metelangus musici duyulur ve ringe Edge gelir !
Hey Undertaker kendini o kadar büyütme.Sen ve CM Punk o geceyi unutamayacaksınız.Undertaker seni ve CM Punk'u bitirecek 1 kelime olacak SPEAR ! SPEAR ! SPEAR ! Bu maçı alabilmeniz için şansa ihtiyacınız var dostum. Kendinden çok eminsin ama maçta göreceğiz. Seni duman etmek hiç de zor olmayacak.( Hafif bir gülümseme belirir. ) CM Punk korktuda gelemedi belkide şuan bizi izliyodur.Sinsice arkamızdan gelmeyi planlıyodur.Siz ancak bunları yapabilirsiniz çünkü siz bir korkaksınız.
| |
|
Straight Edge Superstar Yönetici
Mesaj Sayısı : 256 REP : 0 Nerden : Washington D.C. Kayıt tarihi : 15/02/11
| Konu: Geri: Stone Cold Steve Austin Ring'te Salı Nis. 19, 2011 8:04 pm | |
| This Fire Burns! - Sabahtan beri kafanıza göre bir şeyler uyduruyorsunuz. Hepiniz alkolün etkisindesiniz galiba, sizin gibi kötü alışkanlıkları olan biriyle aynı yerde durmam bile mantıksız. Siz, mantığınızı kollayamıyorsunuz. Kötü şeylere inanıyorsunuz. Bundan vazgeçin, kafanız şu an çok iyi. Kendinizin maçı kazanacağını sanıyorsunuz ki bu da imkansız bir şey alkolün etkisinde olduğunuzu belli ediyor. Ve Undertaker ile takım olmam hiçbirşeyi değiştirmez. Ben CM Punk. Kötü alışkanlıklardan nefret ediyorum dolayısıyla sizden de. Taker eminmki benim sayemde bu maçı alacağız. Sende fazla kendini büyütme. Bu küçük adımlar la ilerliyip WWE kemerini ele geçireceğim. Edge beni korktuğumumu zannediyorsun. Maçda yaptıklarımdan sonra etkisinden kurtulamayacağın dan eminim. | |
|